Despre Mine

Hello!

Numele meu este Dan și,

Sunt Psihoterapeut Ericksonian specializat în hipnoză clinică și relaxare, autor, blogger și ce mai este necesar pentru a-mi atinge scopurile în viață.

Îmi place psihologia, călătoriile, să citesc, să mă relaxez. Am un stil de viață care îmi place și îmi satisface o mare parte din nevoi.

Mai multe lucruri despre mine vei găsi în articolele de pe acest blog.

Cum am început?

În anul 2012 am decis să renunț la meseria de ospătar și să mă reprofilez. Atunci a început greul pentru mine și am decis că dacă tot am să muncesc toată viață, măcar să fac ce îmi place și așa a luat naștere noul DAN.

Dezvoltare Umană

A fost primul proiect online în urma experienței descoperiri vocațiai și în această carte am scris cum am făcut să ajung de la ospatar la psihoterapeut. A fost un drum greu cu foarte multe frustrări și episoade depresive, însă toate acestea m-au adus unde sunt astăzi.

Ce urmează?

Acum pot să spun cu mâna pe inimă că iubesc psihologia în special psihoterapia și hipnoza, vreau să ofer cititorilor perspective din acest cadru, astfel să demonstrez că psihoterapia și hipnoza sunt instrumente care te pot ajuta în majoritatea neliniștilor personale sau interumane.

De ce să colaboram?

În acest cadru al terapiei vom descoperii împreună cum poți să găsești souții la problemele tale, cum să ai încredere în tine, cum să îți faci planuri de care să te ții și putem să facem toate aceste lucruri pentru că în interiorul tău se află toate resursele necesare pentru orice vrei să obți.

DEZVOLTARE UMANĂ - UN NOU STIL DE VIAȚĂ

În momentul când am decis să îmi modific stilul de viață, a urmat o perioadă dificilă de frustrări și episoade depresive. Stări normale le-as putea numi atunci când începe acest proces. Dorindu-mi să fac orice este necesar să îmi schimb viața, am căutat informații prin cărți, articole, metode și tehnici, pentru a avea instrumentele necesare, desigur nu știam pe atunci unde vor duce toate aceste.

Începând de undeva am reușit să îmi schimb stilul de viață și să-mi descopăr vocația, iar cu ajutorul acestei cărți vreau să ofer și celorlalți experiențele prin care am trecut și cum am reuști să obțin ce îmi propun. Dacă ești în căutarea de soluții pentru neliniștile tale, această carte te va inspira să le depășești cu succes.